Hartelijk welkom bij Schaap Consultancy!

Oud-gerechtsdeurwaarder Frans Schaap is gespecialiseerd in het oplossen van problemen die bedrijven en instellingen tegenkomen bij het innen van openstaande posten.

In zijn incasso- en gerechtsdeurwaarderspraktijk is het hem opgevallen dat veel ondernemingen die op factuurbasis werken het te volgen traject na het verzenden van de factuur niet helemaal of helemaal niet op orde hebben.  Vaak zijn er geen vastomlijnde werkafspraken; worden er ad hoc beslissingen genomen en ontbreekt elke structuur. Meestal een gebrek aan tijd of aan menskracht. Hoe langer u echter wacht om actie te ondernemen hoe groter de kans dat u naar uw geld kunt fluiten. En dat kost niet alleen geld maar geeft ook onnodige irritatie.

De (re)organisatie van uw debiteurenadministratie verdient daarom alle aandacht. Beschikt u niet over voldoende tijd of over de juiste medewerkers?  Schaap Consultancy schiet u daarbij graag te hulp. Helpen uw debiteurenprobleem op een respectvolle en zakelijk correcte wijze op te lossen is ons doel!

Door de opzet van Schaap Consultancy garanderen wij een 100% persoonlijke aanpak.  Onze proactieve houding zorgt ervoor dat wij snel en goed uw debiteurenbeleid scannen. Gevolgd door een advies hoe eventuele verbeteringen in uw organisatie door te voeren. Dit zal bij opvolging van ons advies op korte termijn al een positieve invloed op uw liquiditeitspositie hebben.

Om dit te realiseren hanteren wij vijf kernwaarden die tijdens het doorlichten van uw debiteurenbeleid én de aanbevelingen daarna centraal staan.

persoonlijk
transparant
kwaliteit
duidelijkheid
respect