Uw betrouwbare en actieve incassopartner!

Wanneer het debiteurentraject niet het gewenste resultaat (= betaling) heeft opgeleverd is het tijd de touwtjes wat strakker aan te halen. Dat doen wij door uw klant wat indringender op zijn/haar betalingsverplichting en de gevolgen van het niet betalen te wijzen, maar wel op een faire en respectvolle manier. Want helaas zijn er nog steeds incassobureaus die het niet zo nauw met de regels nemen. U kent de voorbeelden wel. U wilt daar toch niet mee geassocieerd worden?

Schaap Incasso is opgericht door vragen vanuit de markt en wordt geleid door oud-gerechtsdeurwaarder Frans Schaap. Door de jarenlange ervaring in zowel het minnelijke als het gerechtelijke traject is er een schat aan ervaring en kennis aanwezig. Die ervaring leert dat elk incassoprobleem een eigen aanpak verdient. Maar nogmaals, altijd zakelijk, respectvol en volgens de wettelijke regels. En tegen duidelijke tarieven. U weet vooraf exact waar u aan toe bent.

Hoewel er van een kale kip geen veren te plukken zijn is het vaak toch mogelijk om oplossingen op termijn te vinden. Maar als er echt geen incassomogelijkheden zijn zullen wij dat ook eerlijk rapporteren. Onze uitdaging is om de gang naar de rechter te voorkomen. Dat kan alleen door een persoonlijke en intensieve benadering van uw debiteur. En daar staan wij voor! Elke betalingstermijn wordt door ons binnen 48 uur doorbetaald onder aftrek van 10% incassoprovisie. Wij berekenen voorts per dossier een basisbedrag van € 50,00 dat tevoren dient te worden voldaan.

Maar wanneer u liever onder de conditie “no cure no pay” de vordering uit handen wilt geven kan dat uiteraard ook. Daar maken wij dan nadere afspraken over.

Schaap Incasso is uw betrouwbare en actieve incassopartner!

persoonlijk
transparant
kwaliteit
duidelijkheid
respect